طرز تهیه چند مدل کیک موز و گردو

شکر : ١و ١/٢ پیمانه

روغن مایع : ١ پیمانه
تخم مرغ : ٣ عدد
وانیل : ١/٤ قاشق چای خوری
موز : ٢ عدد
آرد : ٢ پیمانه
شیر : ١/٢ پیمانه
بکینگ پودر : ١/٢ قاشق مربا خوری
گردو : ١/٢ پیمانه
دارچین: ١ قاشق مربا خوری

شکر و روغن مایع رو با همزن خوب می زنیم ، بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه می کنیم و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ ، خوب بهم می زنیم ...سپس وانیل رو می ریزیم ...، سپس موزهای خرد شده رو ریخته و به هم زدن ادامه میدیم ....
همزن رو کنار میذاریم ، مخلوط بکینگ پودر، دارچین و آرد رو با شیر رو به تناوب اضافه می کنیم و آرام هم می زنیم ....
در انتها گردو رو در کمی آرد می غلتونیم ، این کار برای اینه که گردوها ته نشین نشه و نسوزه و بعد گردوها رو به مخلوط کیک اضافه می کنیم و در قالب مورد نظر می ریزیم..
فر ١٧٥ درجه به مدت ٤٥ دقیقه....
این کیک بسیار نرم و لطیفه ، نوش جونتون .....زری
Photo: کیک موز و گردو شکر : ١و ١/٢ پیمانه روغن مایع : ١ پیمانه تخم مرغ : ٣ عدد وانیل : ١/٤ قاشق چای خوری موز : ٢ عدد آرد : ٢ پیمانه شیر : ١/٢ پیمانه بکینگ پودر : ١/٢ قاشق مربا خوری گردو : ١/٢ پیمانه دارچین: ١ قاشق مربا خوری شکر و روغن مایع رو با همزن خوب می زنیم ، بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه می کنیم و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ ، خوب بهم می زنیم ...سپس وانیل رو می ریزیم ...، سپس موزهای خرد شده رو ریخته و به هم زدن ادامه میدیم .... همزن رو کنار میذاریم ، مخلوط بکینگ پودر، دارچین و آرد رو با شیر رو به تناوب اضافه می کنیم و آرام هم می زنیم .... در انتها گردو رو در کمی آرد می غلتونیم ، این کار برای اینه که گردوها ته نشین نشه و نسوزه و بعد گردوها رو به مخلوط کیک اضافه می کنیم و در قالب مورد نظر می ریزیم.. فر ١٧٥ درجه به مدت ٤٥ دقیقه.... این کیک بسیار نرم و لطیفه ، نوش جونتون


*********************************************************************


مواد لازم:

آرد 16 قاشق غذا خوری سر پر
شکر 16 قاشق غذا خوری سر پر
روغن مایع 12 قاشق غذا خوری
شیر یا آب 20 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
اسانس موز 3 قطره
نمک 1/8 قاشق چایخوری
تخم مرغ 4 عدد

 کیک موز و گردو فوری و خوشمزه

 طرز تهیهبرای درست کردن این کیک در عرض نیم ساعت اول کاری که می کنید روشن کردن فرتون هست و بعد تمام مواد خشک رو با هم مخلوط کرده و ویسک کنید تا کمی هوا دهی بشه. مایل بودید میتونید الکم کنید تا بهتر بشه.

 آرد و شکر و وانیل  و نمک و بیکینگ پودر رو توی یه کاسه با هم مخلوط کنید و حالا تما مواد خیس رو بهش اضافه کنید تخم مرغها و آب یا شیر و روغن رو بریزید

و با یک قاشق تند تند هم بزنید تا یکدست بشه. اسانس موز هم اگه داشتید بهش بزنید تا خوش عطر تر بشه کیکتون.
یادتون باشه همیشه توی کیک ها و شیرینیها باید اون قسمت سفیدی اضافه توی تخم مرغهاتون رو ازش جدا کنید تا بوی ضخم نده کیکتون.

انقدر با قاشق هم بزنید تا موادتون گلوله نداشته باشه و یکدست بشه.


حالا دو سه تا دونه موز بردارید و حلقه کنید و مایه کیک رو توی قالب مستطیلی 20 در 30 که کفش کاغذ روغنی انداختید بریزید و روش موزها رو بچینید و لابه لاشم تکه های گردو بپاشید .


حالا بگذارید طبقه وسط فرتون که حالا 10-12 دقیقه ای هست که گرم شده و حدود 20 تا 30 دقیقه بسته به حرارت فرتون بهش زمان بدید تا بپزه .

***************************************************************

مواد لازم :

آرد ......................................................2 پیمانه

موز ........................................................3 عدد

شیر ...................................................یک پیمانه

کره ......................................................100 گرم

تخم مرغ ..................................................3 عدد

روغن مایع ......................50 گرم (یک چهارم پیمانه)

شکر....................................................یک پیمانه

گردو خرد شده.....................................نصف پیمانه

بکینگ پودر ................................2 قاشق مرباخوری

وانیل ..............................یک چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

ابتدا روغن مایع و کره را باهم مخلوط کرده و شکر را هم افزوده و خوب هم می زنیم تا به رنگ کرم در آید و یکدست شود


سپس تخم مرغ  را به همراه وانیل افزوده و خیلی زیاد هم می زنیم تا مایه کاملا یکدست و روان گردد


در مرحله بعد شیر را نیز اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم


سپس موز خرد شده و گردو را داخل مواد قبلی می ریزیم (البته من گردو کم داشتم نصفش رو بادام خرد شده اضافه کردم ) و در حد مخلوط شدن قاطی می کنیم


سپس در یک ظرف خشک آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک می کنیم و بعد از الک کردن کم کم به مایه اضافه کرده تا آرد گلوله گلوله نشود


بعد در قالب مورد نظر ریخته و در فر 190 درجه سانتیگراد طیقه وسط به مدت 35 دقیقه طبخ می کنیم


 نکات مهم :

  1. اگر قالبتان سیلکون یا تفلون بود فقط چرب کردن کافی است در غیر اینصورت نیاز به استفاده از کاغذ روغنی نیست ظرف آلومینیمی تان را خوب با کره یا روغن مایع  چرب کرده بعد آرد پاشی کنید مطمئن باشید بهتر از تفلون و ظروف نچسب عمل خواهد کرد
  2. این کیک زیاد پف نمی کند چون موز یک کمی سنگینش می کند
  3. به جای کره می توانید روغن جامد را جایگزین کنید
  4. اگر گردو نداشتید می توانید از انواع مغز مثل بادام و پسته و ...استفاده کنید
  5. هرگز به هنگام پخت کیک ها  در فر را باز نکنید چون باعث خوابیدن پف کیک ها می شود

**********************************************************************

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد